Herbalife for effektiv slankur og hurtigt vægttab


Herbalife slankekur og vægttab
Herbalife er et firma, de fleste danskere har hørt om, og det er ikke uden grund. Firmaet er velkendt og anerkendt for at levere basisernæringsprodukter.
Herbalife findes i mange forskellige varianter, og vi vil her give dig et indblik i, hvad der findes på markedet.

herbalife-formula-1Herbalife producerer blandt andet produktet Herbalife Formula 1 shakes, som er en shake, der indeholder soyaprotein, basale vitaminer og mineraler som en del af din vægtregulering eller som en del at et næringsrigt måltid.
Soyaprotein og kulhydrater er med til at opretholde energiniveauet og får dig til at føle dig mæt længere.

Poserne fås bl.a. med vanilje, chokolade eller jordbærsmag.

Et andet produkt i rækken er Multivitamin Kompleks, som indeholder over 20 vigtige vitaminer og mineraler, der er vigtige for en god ernæring og en god sundhedsmæssig tilstand.

Den optimale effekt opnås sammen med Herbalife Formula 1 som en del af din vægtregulering.

Herbalife producerer i øvrigt Fiber- og urtetabletter. Fiber og urter er et kosttilskud, der komplementerer kroppens naturlige udskillelse af affalds- og giftstoffer.

Fiber- og urtetabletter kan i øvrigt tages sammen med Formula 1 og Multivitamin Kompleks

Som en del af et varigt vægttab kan alle tre produkter anvendes med succes.

herbalife-proteinbar
Som mellemmåltider tilbyder Herballife også Herbalife Shapeworks proteinbar, der kan være fornuftige at indtage i forbindelse med træning. Som et andet mellemmåltid tilbydes også ristede sojabønner, som kan være en lækker snack, når du er på farten.

Herbalife producerer dog også andre ting som fx proteinpulver, der kan anvendes i forbindelse med styrketræning, da det i denne form for sport er vigtigt at indtage nok protein, hvis musklerne skal vokse.

Herbalife har endvidere udviklet en række suppleringsprodukter som bl.a. Herbalife Cell Activator, der er et produkt, der virker ved, at den tilsatte B-vitamin er med til at omdanne mad til brændstof.

Enhver kan føle sig træt efter en lang dag, og du kan hjælpe kroppen med at bearbejde næringsstofferne og opretholde energidepoterne ved at tage Cell Activator-tabletter i løbet af dagen.

Et andet suppleringsprodukt fra Herbalife er Thermo Complete, som indeholder de naturlige koffeinkilder som grøn te, yerba mate og kakaopulver.
Tag en daglig dosis af Thermo Complete og opnå en opkvikkende fornemmelse.
Dette kan være godt i forbindelse med træning, da koffein kan give mere energi.

I en undersøgelse foretaget af DR Kontant viser det sig, at alle forsøgspersonerne har tabt sig vha. Herbalifes produkter, men at de ligeså godt kunne have tabt sig ved omlægning af kost samt motion. Det kan bare være forbandet svært at omlægge sin kost og lave om på sin livsstil!

Vær derfor omhyggelig, før du køber Herbalife’s produkter. Nogle af produkterne kan være meget fornuftige. Fx proteinbarerne, der er ideelle i forbindelse med styrketræning, der som regel kræver et proteinindtag umiddelbart efter træning.

Måltidserstatningerne fungerer også fint, da forsøg viser, at personerne, der indtog præparaterne rent faktisk tabte sig!

Der findes mange flere Herbalife produkter, og er du interesseret i at vide mere om Herbalife, kan du med fordel klikke dig ind på f.eks. www.bodycareshop.dk

God fornøjelse med dit vægttab!