Lepigen – slankemiddel i ny skikkelse


Lepigen – Et gammelt præperat er tilbage i ny skikkelse

Lyder navnet ”Lepigen” bekendt, er det ikke et tilfælde. Der er nemlig tale om det gamle middel Letigen, der blev forbudt i 2002 – nu er midlet blot tilbage med et nyt navn. Letigen blev forbudt i 2002, da stoffet bl.a. blev mistænkt for at kunne forårsage hjerteproblemer.

Lepigen kan snildt sammenlignes med det kendte produkt Therma Power, der ligesom Lepigen indeholder en kombination af koffein og efedrin.

Ved stoffer som fx Lepigen og Therma Power anbefales det bl.a., at man maksimalt indtager 3 kapsler af midlet om dagen, og det er vigtigt, at man overholder dette for at undgå bivirkninger.

I bodybuildingkredse er Lepigen også et kendt fænomen, da det virker på samme måde som en såkaldt ”ECA stack”. ECA er en sammentrækning af ordene ”Efedrin”, ”Coffein” og ”Aspirin”, og kan være en ret effektiv fedtforbrænder – især i forbindelse med konditionstræning. Men det er som med alt andet vigtigt, at man ikke overdoserer indtaget af midlet.
Lepigen virker stort set på samme måde som en ECA-stack, bortset fra, at Lepigen ikke indeholder Aspirin.

Lepigen findes i to præperater, en ”standard-pille” og en ”X-strong” og forhandles til priser helt ned til 1 kr. I hvert fald fandt vi dette tilbud på internettet, der ligeledes inkluderede en skridttæller.

Det er utroligt let af få fat i Lepigen, da det nemt kan bestilles over internettet. Du skal dog være opmærksom på, at pakken muligvis bliver stoppet i tolden. Men firmaerne, der sælger Lepigen gør sig umage med at sende pakkerne i diskret indpakning.

Kan man tabe sig med Lepigen?

Ja, du kan godt tabe dig med midlerne, og hvis du samtidig dyrker motion, øges dine chancer for varigt vægttab.
Lepigen hjælper dig med at dæmpe sultfornemmelsen, og midlet øger samtidig din forbrænding. Du skal dog huske at drikke godt med vand, og samtidig er det vigtigt, at du ikke overdoserer midlet, da det kan have nogle bivirkninger.
Lepigen minder desuden utroligt meget om andre lægemidler, der kan fås på recept, med en virkning, der på nogle punkter kan minde lidt om amfetamin. Dog er det langt fra så skadeligt at spise Lepigen som at indtage amfetamin.

Et godt råd er, at indtage den sidste daglige kapsel Lepigen senest kl. 18, da pillerne giver dig meget energi, så det for nogle kan være lidt svært at falde i søvn.

Vi ønsker dig god fornøjelse med Lepigen.