Powerhoop hulahopring med vægt til motion


Powerhoop hulahopring

Tunge polstrede hulahop ringe er et godt træningsredskab som styrker musklerne i taljen, hofterne, maven, ryggen og benene.

Powerhoop hulahopringe – en sjov vej til vægttab

De nye hulahopringe er store, tunge og polstrede med en lækker farverig gummibelægning. Vægten og bølgerne på indersiden af ringen, hjælper med at trimme musklerne omkring hoften, maven, ryggen,
benene og ikke mindst i taljen.

En gammeldags plastic hulahop ring som vi kender den fra da vi var børn, er vanskelig at holde i bevægelse. Den store diameter på Powerhoop hulahop ringe gør dem nemmere at bruge, selv for dem
der har haft svært ved det før.

Ringene kan nemt samles og adskilles for opbevaring.

Powerhoop hulahopring fåes 3 størrelser

(4B) – Den mest populære

1,7 kg. 102 cm (4B) ringen er vores mest populære hulahopring og passer til de fleste. Den er god til begynderen og giver et god træning og effekt.

(3B) – Den lille

1,5 kg. 104 cm> (3B) ringen er et bedre valg hvis musklerne i maven og lænden ikke er så stærke, er relativt følsom eller vejer mindre end 60 kg.

(5B) – Til den øvede

2,2 kg. 105 cm (5B) anbefales til øvede Powerhoop brugere og personer der er i rigtig god fysisk form. Denne ring kræver lidt øvelse.

Pris: 399,- kr

Pris: 399,- kr

Pris: 399,- kr

Hulahopring fra Powerhoop til effektiv træning

Hvordan bruger du din Powerhoop Hulahop ring?

Mange som prøver en Powerhoop hulahopring at de kan “rocke og rulle” ved første forsøg. Dette er helt anderledes end de lette gammeldags ringe, som kan være svære at få i gang.

Gør således…

1. Stå med fødderne ca. 50 cm fra hinanden, den ene fod lidt foran den anden og tæerne peger lidt udad, sådan at kroppen føles velafbalanceret.

2. Hold ringen parallelt med gulve og tæt mod ryggen. Øv dig i at svinge den fra side til side med armene mens du holder den vandret.

3. Drej ringen rundt med et bestemt skub, alt imens du bevæger hofterne frem og tilbage eller fra side til side(ikke rundt i cirkel), således at ringen holder sig
vandret i taljen og drejer stille og roligt rundt i cirkulære bevægelser.

Skift retning efter nogle minutter således at musklerne i begge sider bliver trænet og kroppen bliver afbalanceret.

Den største fejl nybegyndere gør, er at starte med ringen på skrå og bevæge sig for meget.

Kendt fra TV

video


Powerhoop hulahopring fåes i 3 størrelser

Retningslinie for korrekt valg

Alle ringe kan bruges af alle, men her er nogle retningslinjer:

  • 102 cm (4B) ringen er vores mest populære hulahopring og passer til de fleste.
  • 104 cm (3B) ringen er et bedre valg hvis musklerne i maven og lænden ikke er så stærke, hvis du nemt får blå mærker, er relativt følsom eller vejer mindre end 60 kg.
  • 105 cm (5B) anbefales til øvede Powerhoop brugere og personer der er i rigtig god fysisk form.

Hvis du har “æble form” (hofterne er smallere end taljen), kan det være lidt svært i starten. Her kan de større 3B-ringe være en fordel for nybegyndere.

1,7 kg. 102 cm (4B)

1,5 kg. 104 cm (3B)

2,2 kg. 105 cm (5B)

Pris: 399,- kr
Pris: 399,- kr

Pris: 399,- kr

Gør motion til en leg med en hulahopring med vægt.

Tunge polstrede hulahop ringe er et super flot træningsredskab som styrker musklerne i taljen, hofterne, maven, ryggen og benene.

De nye hulahop ringe er store, tunge og polstrede med en lækker farverig gummibelægning. Vægten og bølgerne på indersiden af ringen, hjælper med at trimme musklerne omkring hoften, maven, ryggen, benene og ikke mindst i taljen. Mange som prøver en Powerhoop hulahopring opdager at de kan “rocke og rulle” ved første forsøg. Dette er helt anderledes end de lette gammeldags ringe, som kan være svære at få i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *