Sjov og effektiv træning til opstramning af musklerne


powerhoopLeder du efter en ny sjov og effektiv træningsform, som styrker din talje, hofte, baller og ben, så burde du overveje at springe på Powerhoop bølgen. En Powerhoop er en hulahopring og et underholdende træningsredskab, som hjælper dig med at udleve dit indre legebarn under din træning. Måden, som du opstrammer dine muskler på ved hjælp af en Powerhoop hulahopring, er vha. den bølgede inderside og den indbyggede vægt i ringen, som hjælper med at opstramme dine muskler omkring ryg, mave, hofte, ben og talje.

Powerhoop hulahopringen fås i flere forskellige størrelser, således alle kan være med. Der findes bl.a. en junior version af Powerhoop hulahopringen, således at du kan slå træning og leg sammen med de små.

Udover Powerhoop hulahopringen findes der ligeledes Powerhoop armringe, som styrker og opstrammer dine muskler i arme og skuldre. Disse armringe er velegnede som supplement til den normal hulahopring.

Powerhoop kunne være ideal for nybagte mødre, som ønsker at få strammet mavemusklerne op igen efter en fødsel. Dog bør mavemusklerne forblive i ro minimum de første 4-6 uger efter en fødsel. Start gradvist op med 3-5 minutters træning om dagen, og så vil du hurtigt opleve en stramning af musklerne omkring maven.

Skulle du være blevet interesseret i at springe med på Powerhoop bølgen, findes der mange forhandlere, hvor man kan anskaffe sig en Powerhoop hulahopring. Hos Løbeshop.dk har de både Powerhoop hulahopringe og armringe i deres produktsortiment, således du straks kan komme med på bølgen. Et online-køb på Løbeshop.dk forløber ganske enkelt, og på hjemmesiden har du mulighed for at bestille varer og få dem direkte leveret hjem til din dør, eller også kan produktet stilles klar til afhentning i Hadsten, hvor Løbeshop.dk’s fysiske butik befinder sig.

,