Tab dig effektivt med Nupo slankemiddelNupo er et effektivt slankemiddel, som vil hjælpe dig til varrigt vægttab og give succes med din slankekur. Læs mere om Nupo.

Går du og leger med tanken om at tabe dig, kan Nupo slankepulver være et godt sted at starte.
Det skyldes, at Nupo er et anerkendt og veldokumenteret slankeprodukt, der har været på markedet i mange år.

Nupo er blevet gennemtestet kontinuerligt siden 1981 af fedmeforsker-gruppen på Hvidovre Hospital, og er i dag verdens bedst dokumenterede diætpulver.

Ifølge en undersøgelse, Nupo selv har foretaget, kan du med Nupo som den eneste føde tabe 1,4 – 1,7 kilo om ugen.

Flere eksperter anbefaler dog, at du kun anvender Nupo som erstatning for enkelte måltider ved at ”tælle brikker”, og indtage normal føde som supplement. Det vender vi tilbage til.

Hvad er Nupo helt konkret?


Nupo er et produkt, der fås i flere forskellige varianter. Det mest kendte af slagsens er Nupo Classic, der er et pulver, der blandes med vand som en form for shake. Nupo Classic fås med Kakao- eller jordbærsmag eller som Café Latte.

Du kan endvidere få Nupo som suppe i fire forskellige varianter: asparges, champignon, grøntsag og Spicy Thai Chicken. Suppen er yderst kaloriefattig, og 1 portion indeholder kun 100 kalorier.

Nupo Classic og Nupo suppe hører til gruppen af yderst kaloriefattige diæter, som på engelsk kaldes Very Low Calorie Diets (VLCD).

Nupo har endvidere udviklet en række nye produkter, herunder en Nupo bar, der fås i fire varianter, og 2 kolde shakes, der fås i flere forskellige varianter.
Disse har fået navnet Nupo Control.

Nupo Control kan ligesom Nupo Classic og Nupo suppe anvendes som måltidserstatning, og baren fås i fire varianter: karamel, kokos, hasselnød og chokolade.

Nupo-barer og shakes hører under kategorien LCD-produkter, der på engelske betyder Low Calorie Diet.

Nupo fås desuden som færdigblandet drik i to varianter: kakao eller café latte.
Køb Nupo lige her!

Hvad er det unikke ved Nupo, spørger man så?

Nupo er et unikt produkt, da du typisk ved et meget lavt kalorieindtag (under diæt) kommer til at undvære en masse essentielle proteiner, vitaminer og mineraler. Dette er dog ikke tilfældet med en Nupo-kur. I alle Nupo-produkterne er det tilsat de proteiner, vitaminer og mineraler, kroppen har brug for, så du stadig får dækket dit daglige behov – selvom du er på kur.

En Nupo kur kan typisk køres ved at du fx anvender Nupo Classic-pulver som måltidserstatning og ”tæller brikker”, som vi før har omtalt.

Sidstnævnte foregår ved, at du rekvirerer Nupos Brikbog, som kan hentes på www.nupo.com.

Nupos briksystem er en guide til vægttab med en Nupo-diæt som middel.

Du kan fx vælge udelukkende at indtage Nupo i den første del af din slankekur, og senere supplere kosten med en ”grøn brik”. Briksystemet er udviklet af Nupo på Hvidovre hospital og er ikke så indviklet som det lyder. En brik kan fx være 500 gram agurk eller 250 gram tomat, dvs. brikker er det samme som et afgrænset måltid.

Nupo-kure kan anvendes enten som fuldkost, hvor du udelukkende lever af Nupo, eller som måltidserstatning, hvor du erstatter enkelte måltider med Nupo.

Typisk vil en kur, hvor du udelukkende lever af nupo, give dig et vægttab på 1,4 – 1,7 kilo om ugen.
I Nupos Brikbog anbefales det desuden, at du under din kur, udelukkende lever af Nupo de første 14 dage, hvorefter du kan begynde at supplere med en enkelt brik.

Der er endvidere et par gode råd, du bør følge, hvis du ønsker at køre en Nupo-diæt:
1) Drik masser af vand – gerne 2-3 liter om dagen.
2) Kør Nupo i højst 8 uger af gangen.

Vi vil dog ikke anbefale at gøre, som der står i Nupos brikbog og køre Nupo som eneste kost i de første 14 dage. Det vil stadig – ifølge flere kilder i bl.a. Ekstra Bladet – være det sundeste at køre Nupo som supplement til en i forvejen sund kost på op til 1000 kalorier om dagen.

Fx kan man drikke et glas Nupo Classic før et måltid for at opnå en mæthedsfornemmelse, så man ikke spiser så meget efterfølgende.

Som ved mange andre kosttilskud kan der også være bivirkninger ved Nupo, som du som bruger bør være opmærksom på:
Den hyppigste bivirkning er, at du kan komme til at føle sult. Dette vil dog ifølge producenten aftage efter de første 2-3 dage.

Andre bivirkninger, der kan forekomme er, at du kan få forstoppelse, opleve svimmelhed eller kuldskær.

Men har du mod på en Nupo kur, er det et godt sted at starte. Nupo er i modsætning til mange andre kosttilskud et veldokumenteret middel, og det er ikke uden grund.

Nupo slankemiddel kan købes flere steder på nettet. Vi har fundet en god forretning med Nupo – klik her!.

God fornøjelse med din slankekur med Nupo!

Har du været på en successfuld Nupo-kur? så hører vi meget gerne fra dig. Smid en kommentar om netop din slankekur herunder!