Tab dig med Liposinol


Liposinol er et vægtregulerende middel og effektivt i forbindelse med en slankekur

Julen er netop overstået, og mange vil i det nye år forsøge at tabe sig, da der er røget et par ekstra kilo på sidebenene i forbindelse med julen.

liposinol er vægtregulerendeDer er mange metoder at tabe sig på, og vi vil her se nærmere på et præparat, der hedder Liposinol, som er godkendt i EU som et vægtregulerende middel.

Liposinol er en tablet, som rent teknisk fungerer ved, at tabletten – som indeholder opløselige og ikke-opløselige plantefibre – ligger sig som en kapsel omkring nogle af de fedtceller, du gennem kosten har indtaget, og dermed forhindrer fedtet i at blive optaget.
Dette er smart, da fedtet derved ryger gennem systemet og ud igen, uden at blive optaget i kroppens fedtvæv.

Liposinol kan anvendes til flere forskellige ting som fx

• Hvis du ønsker at kontrollere vægten
• Hvis du ønsker at gå ned i vægt
• Hvis du ønsker at reducere et for højt kolesteroltal
• Hvis du ønsker at opnå en bedre mæthedsfornemmelse
• Hvis du ønsker at mindske trangen til søde sager

Liposinol binder op til 28 % af fedtet fra kosten, så det ikke optages i kroppen, og Liposinol indeholder desuden en patenteret sammensætning af organiske plantefibre, og det kan derfor også anvendes at vegetarer og veganere.

Midlet er desuden mærket med CE-mærket, og overholder derfor strenge EU-krav. Liposinol er patenteret og certificeret som et medicinsk udstyr og er godkendt til vægtkontrol.

Liposinol indeholder:

Patenteret sammensætning af organiske plantefibre.
Hjælpestoffer: Mikrokrystallinnsk cellulose, tricalciumfosfat, silicium, povidon, magnesiumstearat.
Fri for allergener, kunstige farvestoffer, smagsstoffer, salt, gluten og konserveringsmidler.

Liposinol skal anvendes således:

Tabletterne skal indtages umiddelbart efter et måltid. Når de højkoncentrerede fibre i Liposinol kommer ned i maven og opløses, binder de sig til nogle af fedtcellerne fra måltidet og omkapsler dem, så de ikke bliver optaget i kroppen. De bundne fedtceller udskilles derfor gennem tarmen.

Liposinol er et rigtigt godt sted at starte, hvis du ønsker at tabe dig uden at det skal være alt for svært, og du kan købe Liposinol hos Med24, hvis du ønsker en effektiv start på din slankekur.

Det skal siges, at Liposinol ikke bør være det eneste sted, du starter i forbindelse med din slankekur. Varige kostændringer samt et øget aktivitetsniveau spiller også ind i forbindelse med vægttab, og det er helt sikkert to parametre, du bør have med i dine overvejelser, før du bestemmer dig for at gå i gang med at tabe dig.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med Liposinol og håber du får en varigt vægttab.

,