Tab dig op til 7,5 kg på en uge


Hvis man følger denne 7-dags kostplan nøjagtigt som den står skrevet er det muligt at tabe sig 7,5 kg. Kostplanen garanterer at man i hvert fald taber sig 4,5 kg på ugen. Efter 2 dage vil du kunne mærke mere energi og fysisk forskel. Mirakel-suppen er en klassiker og bruges ofte som et slankemiddel og bruges i denne slankekur.

Artiklen er fra haandvaegten.dk, som til dagligt skriver om håndvægte.

Dag 1:
Spis alt det frugt du ønsker undtagen banan. Banan indeholder mange kalorier og derfor er det forbudt at spise banan i denne slankekur. Hvis man er melon-elsker er dette den rette dag. Ved kun at spise meloner er der større chance for at tabe sig 1,5 kg på første dag.

Dag 2:
Spis alle grøntsager – kogte og friske grøntsager. Spis ikke bønner, ærter og korn da deres kalorieindhold er højt. På denne dag må man også spise en bagt kartoffel med smør på.

Dag 3:
Spis alt hvad hjertet begærer af frugt og grønt – men dog de samme regler som dag 1 og 2. En bagt kartoffel er ikke tilladt på dag 3.

Dag 4:
Spis 8 bananer og drik 8 glas skummetmælk. T-J suppen skal anvendes på dag 4 – så lav og spis også en T-J suppe.

Dag 5:
En dejlig dag med 250-500 gram oksekød som SKAL spises. Grøntsager er også en del af dag 5 – så spis alle grøntsager. Drik 8 glas vand på dag 5.

Dag 6:
Ingen bagte eller kogte kartofler på dag 6. Til gengæld må du spise overflødigt meget oksekød og grøntsager. En formidabel dag efter grøntsager og frugt.

Dag 7:
Spis ris (brune ris), frugtjuice (usødet) og grøntsager.

T-J Mirakel suppe:
Ingredienser: 6 store løg, 2 grønne pebre, 1 stor dåse tomater, 1 stort kålhoved og 1 stilk bladselleri.
Skær grøntsagerne, kom dem i en stor gryde og dæk med vand. Koges i 1 min, læg låg på og lad dem småkoge ved svag varme indtil grøntsagerne er bløde.